Ondernemers

Wij zijn voor ondernemer een persoonlijk adviseur. Wij kennen onze klanten heel goed en zijn voor hun een trusted partner. Wij adviseren pro actief en zorgen ervoor dat u niet teveel belasting betaald. Wij zijn een klein professioneel belastingadvies- en administratiekantoor en wij staan in voor een dienstverlening met hoge kwaliteit.

Belastingadvies

In het woud van regelgeving kan het snel gebeuren dat u teveel belasting betaalt. Als lid van de federatie van belastingadviseurs zorgen wij ervoor dat onze klanten niet meer belasting betalen dan noodzakelijk is.

lees meer

Juridisch advies

Wij helpen u met overeenkomsten, juridische adviezen, het opzetten van juridische structuren, fusies, splitsingen, bedrijfsoverdrachten en reorganiseren van entiteiten.

lees meer

Jaarrekeningen

Voor ondernemers stellen wij de jaarrekening samen op een moderne en efficiënte manier. Wij koppelen uw bank met Exact-online en scannen uw facturen naar Exact-online.

lees meer

Loonadministratie

De loonadministratie is een belangrijk onderdeel voor zowel u als uw personeel. Wij zorgen ervoor dat uw loonadministratie in orde is.

lees meer