Belastingadvies

Wij zijn uw persoonlijk adviseur, uw trusted partner. Wij zijn pro-actief bezig met ons vak en wij ervoor zorgen dat u als ondernemer optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden in de belastingwetgeving. Een goede belastingadviseur is dan ook voor u als ondernemer onmisbaar. Wij zijn lid van het Register van Belastingadviseurs (RB) en wij staan in voor hoogwaardige kwaliteit op het gebied van fiscale advisering.

Algemeen

Een greep uit onze dagelijkse adviespraktijk:

- herstructureringen van bedrijven;

- bedrijfsopvolgingen;

- keuze onderneming eenmanszaak/V.O.F. etc (inkomstenbelasting) versus rechtspersoon (vennootschapsbelasting);

- tax planning;

- emigratie/immigratie;

- successie- en schenkingsplanning;

- overige advisering op het gebied van:

  • inkomstenbelasting;
  • vennootschapsbelasting;
  • omzetbelasting;
  • loonbelasting;
  • overdrachtsbelasting;
  • overdrachtsbelasting;
  • inkeerregelingen.

Bel vrijblijvend voor een afspraak 06-29028225.

Bedrijfsoverdracht

Door de vergrijzing en snelle ontwikkelingen zullen vele bedrijven in de komende 10 jaar worden verkocht. Bedrijfsopvolging binnen de familie is een optie en hiervoor is een aantal fiscale gunstige mogelijkheden. Is er geen opvolger binnen de familie, dan moet het bedrijf aan een derde worden verkocht. De bedrijfsstructuur moet voor de verkoop veelal klaar worden gemaakt om de bedrijfsoverdracht zo fiscaal gunstig mogelijk te kunnen laten verlopen. Wij adviseren bedrijven zowel bij verkoop van hun onderneming als bij aankoop van ondernemingen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Erfbelasting

Bij overlijden van de ondernemer moet het bedrijf geen gevaar lopen. Er zijn diverse mogelijkheden om gebruik te maken van de hoge vrijstelling in de erfbelastingwetgeving, om het bedrijf fiscaal nagenoeg geruisloos door te schuiven naar de partner en/of kinderen. Wij adviseren ondernemers op voorhand hoe voorkomen kan worden dat de onderneming gevaar loopt bij overlijden van de ondernemer.

Herstructurering

Loopt uw bedrijf risico's, vraag dan advies over hoe u die risico's kunt beperken. Wij herstructureren uw bedrijf zodanig, zodat uw risico's tot een minimum zijn beperkt. Heeft u een wirwar van B.V.'s of heeft u verschillende onderdelen van een bedrijf in een onderneming en u wilt het bedrijf splitsen; vraag ons dan advies hoe u uw bedrijfsstructuur kunt fiscaal geruisloos kunt aanpassen.

Ik wil meer weten over Belastingadvies

Neem contact op met ons via de contactpagina.